78499
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- (e-mailem) --- 18. 6. 2007
Re:medovina
NE Množství cukrů v medu nesmí v roztoku přesáhnout 24% jinak bude působit jako konzervant. nenech se mýlit tím že občas dojde k nakvašení povrchu medu.
Pepa > ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Michal <e-mail/=/nezadan> > Předmět: medovina > Datum: 18.6.2007 20:07:40 > ---------------------------------------- > Kdyz zkusim vyrobit medovinu v pomeru 2:1 (voda : med) a zadny cukr, > myslite ze se to povede? Nebude to prilis huste na prekvaseni?? Poradil mi > to jeden vcelar, ale nejak moc se mi nezda tenhle pomer.. > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 23384
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
| - Radek HUBAČ (e-mailem) --- 2. 8. 2007
RE: medovina
To je základní poměr, jinak se píše konev na 100l medoviny,povede se to pokud dodržíš pár dalších drobností. V případě zájmu napiš, přepíšou Ti pár svých článečků. Ahoj Radek
MUDr. Radek Hubač drh/=/seznam.cz mobil: 774 028 601
-----Original Message----- From: vcely-bounces/=/v.or.cz [mailto:vcely-bounces/=/v.or.cz] On Behalf Of Josef.Mensik/=/seznam.cz Sent: Monday, June 18, 2007 8:15 PM To: vcely/=/v.or.cz Subject: Re:medovina
NE Množství cukrů v medu nesmí v roztoku přesáhnout 24% jinak bude působit jako konzervant. nenech se mýlit tím že občas dojde k nakvašení povrchu medu.
Pepa > ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Michal <e-mail/=/nezadan> > Předmět: medovina > Datum: 18.6.2007 20:07:40 > ---------------------------------------- > Kdyz zkusim vyrobit medovinu v pomeru 2:1 (voda : med) a zadny cukr, > myslite ze se to povede? Nebude to prilis huste na prekvaseni?? Poradil mi > to jeden vcelar, ale nejak moc se mi nezda tenhle pomer.. > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 24098
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu