76042

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(e-mailem) --- 13. 6. 2007
Re: cukr

Protože výrova je technologicky stejná jako víno tak literatura uvádí 5 . to se tam ještě udrží teplota kvasu

Pepan

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: Tomáš Heřman <Herman.T/=/seznam.cz>
> Předmět: Re: cukr
> Datum: 13.6.2007 14:42:38
> ----------------------------------------
> > Dávam 3,5 kg medu na 10 litrov vody. Zatiaľ bola vždy výborná. Priateľ
> > dal 4 kg medu a je trochu sladšia.
>
> Jake je asi tak nejmensi mozne mnozstvi pro vyrobu medoviny. V tomto se
> neblizim ani zacatecnikovi, ale do budoucna to chci urcite vyzkouset. Muze to
> byt i tech zhruba 13 litru??
>
> Diky
> T.H.
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 23273


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu