75999

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(e-mailem) --- 31. 5. 2007
Re:Monosti dekrystalizace medu

a ještě jeden poznatek stačilo 35 kilový sud večer postavit na radiátor zakrýt dekou a na druhý den to teklo

Pepan

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: Kov?? <mira.kovar/=/centrum.cz>
> Předmět: Monosti dekrystalizace medu
> Datum: 31.5.2007 13:37:53
> ----------------------------------------
> Prosím o zkušenosti, letos jsem stočil a pastoval poprvé med do 10 l
> umělohnotných kbelíčků, přemýšlím jakým nejrychlejším způsobem ho dostat do
> sklenic, když již ho nelze přelít.Jaké jsou zkušenosti s nerezovou
> spirálou-která by měla na povrchu mít teplotu zhruba 40 stupňů. Nebo
> používáte lepší metodu?A přemýšlím jestli med, který se rozpustí si zachová
> vlastnosti pastovaného medu.Omlouvám se za přerušení plodné debaty o
> dotacích :-)
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 23019


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu