78671
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- (e-mailem) --- 15. 2. 2007
Re: dadant- nevhodné rieenie
nejde o procenta vody ale o teplotu rámků musí se vytáčet teplé a když se něco rozbije, nevadí i tyto rámky je trěba z hygienickýh důvodů měnit
Pepan
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Radek Kruina <radek.krusina/=/atlas.cz> > Předmět: Re: dadant- nevhodné rieenie > Datum: 15.2.2007 11:02:21 > ---------------------------------------- > Stonjek napsal: > >Takže přeji všem teoretikům i praktikům, aby jejich úly, které jsou jistě > držiteli všech nej, jim jejich přání splňovaly a aby zažívali tu nádhernou > euforii, jako já, když svážím do medárny vleky plné medu. > ........ > > V této souvislosti bych měl na majitele Dadantů a kombinovaných úlů dotaz. > Když vytáčíte med z nezakladených souší, měříte refraktometrem obsah vody? > Přijde mi to napříkld při 17% vody bez nějakého zvýšení teploty ve vytáčecí > místnosti na rozbití rámků s nezakladeným dílem. > Občas se stává že plně zavíčkovaný plást (i ten který byl již zakladený) je > při nižším obsahu vody po vytáčení dost rozbitý (většinou rozlomení horní > části, kde matka neplodovala). > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 20838
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu