78124

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(e-mailem) --- 10. 5. 2006
Antwort: Re: Antwort: Skladovåní voťtí a zbytkÚ proti zavíjeèi.

mne to funguje, len musis ten sud potom dobre uzavriet.
Aj ked spalujes sirne knoty v sude musi byt tento uzavrety. System je
jednoduchy - spalis kyslik a nahradis ho SO2.

Matej




Radim Polášek <polasek/=/e-dnes.cz>
10.05.2006 10:13
Bitte antworten an
"Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz>


An
"Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz>
Kopie

Thema
Re: Antwort: Skladování voští a zbytkù proti zavíjeèi.






Je to vyzkoušený recept? Jestli ano, tak to takhle udělám. Ale použiju
nejspíš 50 litrový barel, to bude na moji produkci zbytků z voští přes
léto
akorát.

R. Polášek

----- Original Message -----
From: <>
To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Wednesday, May 10, 2006 9:27 AM
Subject: Antwort: Skladování voští a zbytkù proti zavíjeèi.


> skoro ako ked stacas vino, len das viacej siri.
>
> 200L sud sa dobre vysiri ( spalia sa v nom 3 knoty ) potom sa naplni
> vostinami a uzavrie sa tesniacim vekom.
>
>
> Matej



Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 16369


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu