78404

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


--- 19. 7. 2002
Antwort: Re: cena cukru a jeho vlastnosti


Logicky by mala byt vyššia sladivost v jemnom. V hrubom je viac vápnika. /
aby dosiahli väčšie zrna /. Ten rozdiel 7% vsak povazujem za prehnaný.

Matej

<U kterého cukru je vyšší?

>>Samozřejmě, že chuť je jiná a také sladivost je jiná tj. kolega vinař
naměřil rozdíl v cukernatosti jemného a hrubého cukru okolo 7 %. Počítejte
už sami :

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 1468


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
tata --- 19. 7. 2002
Re: Antwort: Re: cena cukru a jeho vlastnosti

vápnem se cukr bělí. průsvitný je vyroben začátkem cukrovarnické sezóny
bílý je z pozdější doby a pokud již řpa zmrzla tak nejde do ůplné čbělosti
vyčistit vůbec.

Pepan

----- Original Message -----
From: <M.Osusky/=/fritz-gmbh.de>
To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Friday, July 19, 2002 10:03 AM
Subject: Antwort: Re: cena cukru a jeho vlastnosti



Logicky by mala byt vyššia sladivost v jemnom. V hrubom je viac vápnika. /
aby dosiahli väčšie zrna /. Ten rozdiel 7% vsak povazujem za prehnaný.

Matej

<U kterého cukru je vyšší?

>>Samozřejmě, že chuť je jiná a také sladivost je jiná tj. kolega vinař
naměřil rozdíl v cukernatosti jemného a hrubého cukru okolo 7 %. Počítejte
už sami :



Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 1470


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu