78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Frantisek Sanek (e-mailem) --- 13. 3. 2005
Re: kvalita medu (9282)
Může se též jednat o nešetrné ztekucení zkrystalizovaného medu velmi vysokou teplotou.
>Nikdy se mi nestalo, že > by byl cítit a chutnal po karamelu. Nyní jsem však jeden takový koupila a > zdá se mi to podezřelé. Mohl by mi prosím někdo říci, nejedná-li se o > podvod a med je ředěn karamelem? Nejenže ztrácí typickou chuť medu, ale i > hustota je více karamelová jak medová.
----- Original Message ----- From: "Monika" <trpaslinka/=/centrum.cz> To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Saturday, March 12, 2005 3:20 PM Subject: kvalita medu
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 9289
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu