78214

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Martin H. (91.221.212.64) --- 31. 3. 2016

Na zákvas může být jen medová voda bez cukru, aspoň 100-200g na litr, tak jsem to dělal naposled a bez rozdílu se startování cukrem. Předem musí být voda převařená a vychladnutá. To samé medový roztok pro medovinu, nejdřív vodu ohřát aspoň na 70°C se říká, lepší je var, pak vychladnout na max. 50°C a přidat med.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 68476


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Martin H. -
Předchozí:R. Polďż˝ek - Re: Spam






Klikněte sem pro nápovědu