78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- michal (77.48.21.230) --- 11. 12. 2014
medovina
Dobrý večer, prosím o radu dělal jsem letos poprvé medovinu za studena.Myslím že se mi povedla, žádná myšina ani octová chuť.Ale trápí mě že je zakalená, a to jsem ji cedil přes plátýnko.Někde jsem četl, když přidám tvrdý alkohol, že se vyčeří?? Cukernatost je 23,5%,stáří 9 měsíců.Je nějaká jiná rada,když do ní nechci nic přimíchávat ?? díky M.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 65374
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu