78692

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Emanuel Vesely --- 15. 6. 2004
Re: Cukernatění medu (krystalizace) (6263)

Jednak necukernatí, ale krystalizuje, protože obsahuje převahu glukózy. Řepkový med je na tohle zvláště prevít. Podrobnosti:
http://home.tiscali.cz:8080/~ca358217/soubory/vcely56.html#_Toc503182142

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 6265


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Jakub ©merda - Re: Cukernat?n? medu
Předchozí:Zdenek.Cejka - RE: Cukernatění medu


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu