78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- (e-mailem) --- 5. 8. 2012
Re: chu medu (58173) (58176)
čestvě stáčený také někdy pálí. ovšem aké m j.¨záleží na tom jestli dotyčná nezná jen medy z obchodu tam se po rozehátí ta počáteční palčivost strácí je to způsobeno také tím,že některá cukry ve velké koncentraci tento počáteční pocit vyvolávají.
Pepan
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Ale Mol?ik <e-mail/=/nezadan> > Předmět: Re: chu medu > Datum: 05.8.2012 12:00:54 > ---------------------------------------- > Já bych to tipoval, že Vám med začal kvasit, protože měl hodně vody. Když > rozmícháte lžičku medu v hrnku s vlažnou vodou a začne to jemně šumět, tak > je zkvašený. Pokud ne, tak se mýlím. Chutnal jsem různé druhy medu, ale s > žádným co by pálil na jazyku, jsem se zatím nesetkal. > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 58178
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu