78242

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



(e-mailem) --- 16. 6. 2012
Re: Skrytalizovan? repkov? med. (57618) (57625)

Ano vtom že výroba hrubého cukru je drahá spočívá spíše v tom že je ho na těch sítech menší podíl Mockrát jsem to viděl, když jsem byl za maminkou v cukrovaru kde právě pracovala u třasadel. Tam se ten cukr dosušoval a třídil nejvíce bylo krupice a nejméně právě hrubého

pepan


> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: gusto <e-mail/=/nezadan>
> Předmět: Re: Skrytalizovan? repkov? med.
> Datum: 16.6.2012 14:34:56
> ----------------------------------------
> pan sova a preco nechcete schvalne menovat tie podmienky?je to tak strasne
> dlhe pisanie?ak mate na mysli dlhu zimu bez moznosti preletu,tak ste
> mimo,mam odskusane viackrat osobne..a k tomu nazvu cementovy-pepan to
> vysvetlil dostatocne,ale pepane s cukrom nesuhlasim-kolomy mi to hovoril
> osobne,nezabudaj ze ma cca 1300 vcelstiev + odlozence..nedavno som pocuval
> relaciu,kde riaditel cukrovaru dostal otazku preco uz nieje v obchodoch
> hrubozrnny cukor,aky bol za komancov..vysvetlil cely postup(energeticky
> narocnejsia vyroba atd) o nejakom preosievani nebola rec ani
> omylom..netvrdim ze sa tak nemozu urcite frakcie oddelit,ale original
> vyroba je o niecom inom..
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 57626


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Josef.Mensik - Re: Re: nastavkove vcelareni
Předchozí:gusto - Re: Skryštalizovaný repkový med.


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu