78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- (e-mailem) --- 16. 6. 2012
Re: Skrytalizovan? repkov? med. (57618) (57625)
Ano vtom že výroba hrubého cukru je drahá spočívá spíše v tom že je ho na těch sítech menší podíl Mockrát jsem to viděl, když jsem byl za maminkou v cukrovaru kde právě pracovala u třasadel. Tam se ten cukr dosušoval a třídil nejvíce bylo krupice a nejméně právě hrubého
pepan
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: gusto <e-mail/=/nezadan> > Předmět: Re: Skrytalizovan? repkov? med. > Datum: 16.6.2012 14:34:56 > ---------------------------------------- > pan sova a preco nechcete schvalne menovat tie podmienky?je to tak strasne > dlhe pisanie?ak mate na mysli dlhu zimu bez moznosti preletu,tak ste > mimo,mam odskusane viackrat osobne..a k tomu nazvu cementovy-pepan to > vysvetlil dostatocne,ale pepane s cukrom nesuhlasim-kolomy mi to hovoril > osobne,nezabudaj ze ma cca 1300 vcelstiev + odlozence..nedavno som pocuval > relaciu,kde riaditel cukrovaru dostal otazku preco uz nieje v obchodoch > hrubozrnny cukor,aky bol za komancov..vysvetlil cely postup(energeticky > narocnejsia vyroba atd) o nejakom preosievani nebola rec ani > omylom..netvrdim ze sa tak nemozu urcite frakcie oddelit,ale original > vyroba je o niecom inom.. > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 57626
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu