78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- (e-mailem) --- 23. 11. 2011
Re: K V?v? (54977) (54988) (54989) (54995)
Ta otázka nebyla moc jasná a proto na ní musí být také 2 odpovědi. Vy diskutujete o skladování v tunách a tazatel zřejmě o 1 právě koupeném kilu k večeři. Vidíte ten rozdíl?
pepan
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Martin <e-mail/=/nezadan> > Předmět: Re: K V?v? > Datum: 22.11.2011 18:49:23 > ---------------------------------------- > "Je třeba si najít celý příspěvek. To nejsou závěry DOLU ke skladování > medu, ale pouze odpověď na jeden konkrétní dotaz." > ______________________________ > > Je to uveřejněno na stránkách výzkumného ústavu a i když je to odpověď na > dotaz, tak je ta věta zcela jasná. Týká se skladování medu a je jedno, > jestli byla pronesena v souvislosti s problematikou krystalizace. Tímto > příkladem jsem jen chtěl říct, že když SVS stanovuje své požadavky na > skladovací prostory i na přesvědčení, že med je nutné skladovat při > pokojové teplotě, nikdy ne v ledničce, stojí toto tvrzení v rozporu se > stanoviskem výzkumného ústavu, který považuje nízké teploty (a dokonce i > pod bodem mrazu) za vyhovující (neřeším krystalizaci). Ekonomicky je totiž > dost podstatné, jestli se med skladuje v místnosti s požadovanou teplotou > 4°C, anebo nějakých 13-20°C. Tvrzení SVS a Dolu prostě stojí proti sobě, > ale byl to jen příklad. > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 55011
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu