78692

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



(e-mailem) --- 23. 11. 2011
Re: K V?v? (54977) (54988) (54989) (54995)

Ta otázka nebyla moc jasná a proto na ní musí být také 2 odpovědi. Vy diskutujete o skladování v tunách a tazatel zřejmě o 1 právě koupeném kilu k večeři. Vidíte ten rozdíl?

pepan

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: Martin <e-mail/=/nezadan>
> Předmět: Re: K V?v?
> Datum: 22.11.2011 18:49:23
> ----------------------------------------
> "Je třeba si najít celý příspěvek. To nejsou závěry DOLU ke skladování
> medu, ale pouze odpověď na jeden konkrétní dotaz."
> ______________________________
>
> Je to uveřejněno na stránkách výzkumného ústavu a i když je to odpověď na
> dotaz, tak je ta věta zcela jasná. Týká se skladování medu a je jedno,
> jestli byla pronesena v souvislosti s problematikou krystalizace. Tímto
> příkladem jsem jen chtěl říct, že když SVS stanovuje své požadavky na
> skladovací prostory i na přesvědčení, že med je nutné skladovat při
> pokojové teplotě, nikdy ne v ledničce, stojí toto tvrzení v rozporu se
> stanoviskem výzkumného ústavu, který považuje nízké teploty (a dokonce i
> pod bodem mrazu) za vyhovující (neřeším krystalizaci). Ekonomicky je totiž
> dost podstatné, jestli se med skladuje v místnosti s požadovanou teplotou
> 4°C, anebo nějakých 13-20°C. Tvrzení SVS a Dolu prostě stojí proti sobě,
> ale byl to jen příklad.
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 55011


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Josef.Mensik - Re: varidol -kalamita v cechach
Předchozí:Josef.Mensik - Re: Re: Re: Re: Re: Re: varidol -kalamita v ?ech?ch


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu