78250

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



petr.danecek@gmail.com (e-mailem) --- 7. 8. 2011
Re: med

Muzu se zeptat, co se mysli tou zarukou kvality? Jake medy krystalizuji a v jakem smyslu musi byt med nekvalitni, aby nekrystalizoval?
Petr

----- Reply message -----
From: Josef.Mensik/=/seznam.cz
To: <vcely/=/v.or.cz>
Subject: med
Date: Sun, Aug 7, 2011 4:23 pm


pokud taho máš metráky tak pastovat pokud jen kilo tak nechat být Kristalizace je zárukou kvality medua přirozený proces

pepan

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: lukas <e-mail/=/nezadan>
> Předmět: med
> Datum: 07.8.2011 13:53:48
> ----------------------------------------
> co s medom ak je v nom citit ze je trochu skrystalizovany mam ho dat
> roztopit?
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 53574


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:lukas - med
Předchozí:Josef.Mensik - Re: med






Klikněte sem pro nápovědu