78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- petr.danecek@gmail.com (e-mailem) --- 7. 8. 2011
Re: med
Muzu se zeptat, co se mysli tou zarukou kvality? Jake medy krystalizuji a v jakem smyslu musi byt med nekvalitni, aby nekrystalizoval? Petr
----- Reply message ----- From: Josef.Mensik/=/seznam.cz To: <vcely/=/v.or.cz> Subject: med Date: Sun, Aug 7, 2011 4:23 pm
pokud taho máš metráky tak pastovat pokud jen kilo tak nechat být Kristalizace je zárukou kvality medua přirozený proces
pepan
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: lukas <e-mail/=/nezadan> > Předmět: med > Datum: 07.8.2011 13:53:48 > ---------------------------------------- > co s medom ak je v nom citit ze je trochu skrystalizovany mam ho dat > roztopit? > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 53574
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu