78692

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



(e-mailem) --- 28. 6. 2011
Re: Medovina (52924)

Telota u kvašní medoviny má být až 25°C Ro výrobu jakých koliv zázvasů je teplota to nejdůležitější.Doma i těsto na buchty by jsi nedal do takové zimy.

Pepan

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: Martin ?ern? <ustec/=/post.cz>
> Předmět: Medovina
> Datum: 27.6.2011 22:39:18
> ----------------------------------------
> Dobrý den pánové, na 40 litrů roztoku o cukenatosti 29 na medovinu jsem
> použil 8gr. hluboce prokvášejících kvasinek Schimansky se stejným
> množstvím živné soli. Živnou sůl jsem rozmíchal v příslušném množství vody,
> vlil do demižonu, rozmíchal kvasinky a vlil do demižonu a umístil do
> místnosti, kde se pohybuje teplota od 16°C do 18°C. Roztok stále nekvasí.
> Můžete mi poradit, kde jsem udělal chybu?
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 52939


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Sroll Josef - RE: medovina
Předchozí:Sroll Josef - RE: Medovina


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu