78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- (e-mailem) --- 28. 6. 2011
Re: Medovina (52924)
Telota u kvašní medoviny má být až 25°C Ro výrobu jakých koliv zázvasů je teplota to nejdůležitější.Doma i těsto na buchty by jsi nedal do takové zimy.
Pepan
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Martin ?ern? <ustec/=/post.cz> > Předmět: Medovina > Datum: 27.6.2011 22:39:18 > ---------------------------------------- > Dobrý den pánové, na 40 litrů roztoku o cukenatosti 29 na medovinu jsem > použil 8gr. hluboce prokvášejících kvasinek Schimansky se stejným > množstvím živné soli. Živnou sůl jsem rozmíchal v příslušném množství vody, > vlil do demižonu, rozmíchal kvasinky a vlil do demižonu a umístil do > místnosti, kde se pohybuje teplota od 16°C do 18°C. Roztok stále nekvasí. > Můžete mi poradit, kde jsem udělal chybu? > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 52939
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu