78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- (e-mailem) --- 25. 2. 2011
Re: Re: (50907) (50909) (50910)
O tom medu bych to napsal jinak. Med, aby dlouho zůstal v tekutém stavu je různými metodami znehodnocován. Dobrou chuť
pepan
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Ji?? Pala <e-mail/=/nezadan> > Předmět: Re: > Datum: 25.2.2011 21:35:21 > ---------------------------------------- > Milá Kateřino, až půjdete příště do těch marketů o kterých jste psala, > přiberte si lupu a přečtěte si co všechno je na tak zvaném másle napsáno. > Pokud tam nebude velkými písmeny napsáno, že balení obsahuje pouze mléčný > tuk v DEVADESÁTI DVOU PROCENTECH, tak se jedná pouze o nějaký druh > margarinu.Což je v podstatě různě CHEMICKY UPRAVENÝ ROSTLINNÝ TUK, > samozřejmě může být tento produkt "osmraděn určitým malým množstvím > mléčného tuku, aby se neřeklo a uspokojili se lidé Vaší skupiny. Na > skutečné máslo z kravského mléčného tuku nemáte. Med si však můžete kupovat > ve Vámi zmíněných marketech v trvale tekutém stavu. Když byste si projela > web, tak se dozvíte, že tento med je vyroben ze sirupů vyrobených z různých > zcukřených škrobů. Nechte si chutnat - jak to máslo tak i med z marketu. > > J.P. > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 50912
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu