78692

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



(e-mailem) --- 25. 2. 2011
Re: Re: (50907) (50909) (50910)

O tom medu bych to napsal jinak. Med, aby dlouho zůstal v tekutém stavu je různými metodami znehodnocován. Dobrou chuť

pepan

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: Ji?? Pala <e-mail/=/nezadan>
> Předmět: Re:
> Datum: 25.2.2011 21:35:21
> ----------------------------------------
> Milá Kateřino, až půjdete příště do těch marketů o kterých jste psala,
> přiberte si lupu a přečtěte si co všechno je na tak zvaném másle napsáno.
> Pokud tam nebude velkými písmeny napsáno, že balení obsahuje pouze mléčný
> tuk v DEVADESÁTI DVOU PROCENTECH, tak se jedná pouze o nějaký druh
> margarinu.Což je v podstatě různě CHEMICKY UPRAVENÝ ROSTLINNÝ TUK,
> samozřejmě může být tento produkt "osmraděn určitým malým množstvím
> mléčného tuku, aby se neřeklo a uspokojili se lidé Vaší skupiny. Na
> skutečné máslo z kravského mléčného tuku nemáte. Med si však můžete kupovat
> ve Vámi zmíněných marketech v trvale tekutém stavu. Když byste si projela
> web, tak se dozvíte, že tento med je vyroben ze sirupů vyrobených z různých
> zcukřených škrobů. Nechte si chutnat - jak to máslo tak i med z marketu.
>
> J.P.
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 50912


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující: - Re:
Předchozí:Kateřina Bambušková - Re:


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu