78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Kateřina Bambušková (e-mailem) --- 25. 2. 2011
Re: (50907) (50909) (50910)
Zdravím,
jen tak mimochodem definici másla znám... a za klasické máslo se považuje již výrobek, který má nad 80% tuku, viz třeba http://cs.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1slo Rozhodně žádné margariny nekupujeme a například to olešnické máslo těch alespoň 82% tuku má... http://www.ole.cz/produkt.php?nazev=maslo-velkospotreb.-baleni-10kg stejně jako třeba jihočeské máslo od madety... http://www.madeta.cz/cs/produkty-a-sluzby/nase-produkty?c=410&p=15100 a spousta dalších co se prodávají nejen v různých marketech, ale i v kterékoliv maloprodejně... No a co se týče toho medu, tak nemám potřebu si jej kupovat z obchodu, když nám ho dávají naše včely :-) <http://cs.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1slo>
S pozdravem Kateřina Bambušková X<:3 )~
2011/2/25 Ji?? Pala <e-mail/=/nezadan>
> Milá Kateřino, až půjdete příště do těch marketů o kterých jste psala, > přiberte si lupu a přečtěte si co všechno je na tak zvaném másle napsáno. > Pokud tam nebude velkými písmeny napsáno, že balení obsahuje pouze mléčný > tuk v DEVADESÁTI DVOU PROCENTECH, tak se jedná pouze o nějaký druh > margarinu.Což je v podstatě různě CHEMICKY UPRAVENÝ ROSTLINNÝ TUK, > samozřejmě může být tento produkt "osmraděn určitým malým množstvím > mléčného tuku, aby se neřeklo a uspokojili se lidé Vaší skupiny. Na > skutečné máslo z kravského mléčného tuku nemáte. Med si však můžete kupovat > ve Vámi zmíněných marketech v trvale tekutém stavu. Když byste si projela > web, tak se dozvíte, že tento med je vyroben ze sirupů vyrobených z různých > zcukřených škrobů. Nechte si chutnat - jak to máslo tak i med z marketu. > > J.P. >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 50911
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu