78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- (e-mailem) --- 18. 2. 2011
Re: Ustav v Dole (50530) (50531) (50533) (50548) (50554) (50555) (50556) (50559) (50741) (50744) (50745) (50748) (50749) (50751)
V tom pravdu máš, avšak problém je ovšem v objemu produkce. Důsledky při její výrobě by se měly brát také v úvahu. CO 2 je v vpřírodě také a jaké problémy dělá jeho množství vyprodukované námi snad není třeba ani uvádět. To že něco má přírodní přívlasky, nemusí být nakonec zrovna IN!
Pepan
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: gp <e-mail/=/nezadan> > Předmět: Re: Ustav v Dole > Datum: 18.2.2011 09:50:00 > ---------------------------------------- > Tyto kyseliny jsou součástí života živé přírody. gp_ > ........... > Karel Novák (88.101.149.91) --- 18. 2. 2011 > Re: Ustav v Dole (50530) (50531) (50533) (50548) (50554) (50555) (50556) > (50559) (50741) (50744) (50745) (50748) > Mohl bych se zeptat, co je biologického na žíravinách a jedech vyráběných v > rámci organické chemie, jako jsou kyseliny mravenčí a šťavelová? > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 50752
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu