78159

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



a.turčáni (94.229.32.130) --- 6. 3. 2010
Re: T?ma k ob?du (41743) (41746) (41747) (41748)

Máte zkušenost i se sušením larev, nebo nějaký recet na specialitku?

Pred dvomi rokmi som uverejnil na Emanovom V. blogu (asi v r. 2008) článok o príprave špecialít z výťažku trúdich lariev. Môžete si pochutnať na palacinkách, omelete, nápojoch, vyprážanom rezni-řízku obalenom výťažkom miesto vajca a pod. Začal som to pred 15 rokmi a sem tam si to pre seba a rodinu pripravím, v mrazáku aj teraz mám 3 litre T. výťažku. Už som hostil aj návštevu manželov-včelárov a pochvaľovali si.

Dobrú chuť, Anton

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 41749


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:R. Polášek - Re: T?ma k ob?du
Předchozí:kovarpe - Re: T?ma k ob?du


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu