78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Tomáš Heřman (e-mailem) --- 17. 6. 2009
Re: pastovani medu (36220)
> jak poznam ze michani medu pri pastovani je jiz mozne ukoncit a zacit > naplnovani litrovych sklenic. za radu dekuji Vladimir
No asi ze ten med zbela, na jazyku nejsou citit krystaly a hlavne ze uz da praci ho romichat aby byl tekutejsi. Tekutost zavisi na teplote, ci-li kdyz se to prosvihne nalit je treba nahrat tak na 30°C pak to jde lepe. Jinak doba pastovani meho medu je dost kratka, takze rozhodne s nalevanim necekam, pak uz jsou jen problemy.
T.H.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 36222
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu