78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- (e-mailem) --- 22. 3. 2009
Re: Velk? balen? cukr (34753) (34757) (34758) (34759) (34781) (34784) (34785) (34787)
kvalita cukru je vidět začátkem kampaně je hruvý a průzračný a koncem kampaně drobnější a mléčne zakalený
pepan
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: KaJi <e-mail/=/nezadan> > Předmět: Re: Velk? balen? cukr > Datum: 22.3.2009 08:51:34 > ---------------------------------------- > TAKÉ TO MŮŽE BÝT TÍM , ŽE JAK POSTUPUJE CUKROVARNICKÁ KAMPAŇ. s dobou kdy > řepa leží na skládkách se také zhoršuje kvalita cukru zatím se nikomu > nepodařilo tohle ovlivnit před koncem kampaně je cukr nejhorší a ten > cukrovary mohou s klidným srdcem nabízet do slevových akcí. > > pepan > ------- > Myslím že z hlediska klidného svědomí můžeme v případě kteréhokoli manažera > (i cukrovarů) být naprosto bez obav. To má zahrnuté v platu. :-)) > Vzhledem k tomu, že od vstupu do EU nesladíme ničím jiným než "včelím" > cukrem z akcí /okrádám vlastní včely/, tak jsem si žádného rozdílu v > kvalitě nevšiml. Na rozdíl třeba od másla. Tam je rozdíl v chuti docela > znát. > > Karel > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 34790
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu