78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- (e-mailem) --- 23. 12. 2008
Re: medovina (32948) (32952) (32961) (32966) (32968)
Na to jsou dvě metody 1) Macerace plodů a bylin v lihu a pak se přidá do do hotového výrobku 2) rozdrcené plody nebo byliny se do kvasící tekutiny zavěsí v plátěném sáčku a necá po celo dobu kvašení Do medoviny se musí vždy něco přidat me oobsahuje minimm kyselin a jiných huťových látek a medovina by byla velmi mdlé cuti Doba kvašení též závicí na množství živných solí med sám osobě nemé téměř žádné Proto se tam přidávají.
Pepan
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Stonjek <e-mail/=/nezadan> > Předmět: Re: medovina > Datum: 23.12.2008 10:59:59 > ---------------------------------------- > Tak bylinkami se hlavně napravuje nic moc chuť, aby se to vůbec dalo > pít.Otázka ale zněla jak docílit mandlové chuti, např jak chutná Dolská > mandlová. Přírodními mandlemi to zřejmě nepůjde. Všem na Konferenci přeji > hezké svátky a hlavně hodně zdraví. To ostatní si za prodaný med můžeme > koupit! Zdraví R. Stonjek > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 32970
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu