78163

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Ondra (77.236.209.145) --- 5. 8. 2007
Medovina

Dobry den, zkousim vyrabet 30 litru medoviny, ale mam s tim nejake trable. Poradite mi prosim nekdo? Zakvas byl v porad kalny po stranach sli bublinky a po zamychani penil. Ale kdyz sem to smychal s prevarenym medem a vodou a pridal zivnou sul podle navodu a uzavrel, tak to vubec nechce bublat :-( Tak bych se chtel optat, za jak dlouho by se to melo rozbublat a jak asi hodne to pak bubla? Treba rybizove vino mi tedy bublalo hodne asi jedna bublinka zhruba behem 2-3 sekund. Je to u medoviny stejne?? Netusite proc mi to po 2 dnech nechce bublat??

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 24146


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Janík - Re: Pro? zuujeme v?ely
Předchozí:A.Turčáni - Re: Proč zužujeme včelstva?






Klikněte sem pro nápovědu