78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- (e-mailem) --- 18. 6. 2007
Re:medovina (23382)
NE Množství cukrů v medu nesmí v roztoku přesáhnout 24% jinak bude působit jako konzervant. nenech se mýlit tím že občas dojde k nakvašení povrchu medu.
Pepa > ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Michal <e-mail/=/nezadan> > Předmět: medovina > Datum: 18.6.2007 20:07:40 > ---------------------------------------- > Kdyz zkusim vyrobit medovinu v pomeru 2:1 (voda : med) a zadny cukr, > myslite ze se to povede? Nebude to prilis huste na prekvaseni?? Poradil mi > to jeden vcelar, ale nejak moc se mi nezda tenhle pomer.. > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 23384
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu