78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Michal (77.236.209.145) --- 8. 6. 2007
cukr, medovina
Tak to sem mel asi spatne vytvoreny zakvas a spatne to prekvasilo.Tomu bych se moc nedivil, on mi ten zakvas pripadl takovy divne kalny a na hladine se tvoril nejaky divny belavy skraloup. Delal jsem to poprvi, tak sem nevedel jestli je to u techto kvasinek normalni.. Skraloup sem obral a zbytek nalil po 3 dnech do roztoku s medem, cukrem a vodou. I kdyz prvni tyden to celkem kvasilo, ale pak to prestalo..
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 23162
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu