78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Radim Polá?ek (e-mailem) --- 7. 6. 2007
Re: cukr (23147)
Medovina, málo kvasila a byla dost hustá a sladká? Asi příliš moc medu na málo vody nebo nebylo to převařené, takže látky v medu zpomalovaly kvašení?
R. Polášek
----- Original Message ----- From: "Michal" <e-mail/=/nezadan.iol.cz> To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Thursday, June 07, 2007 11:42 AM Subject: cukr
> Radim Polá?ek: > > Jeste jednou mockrat dekuji za informace, jak vyuzit pomerne dost cukru.. > Asi ho zkusim zuzitklovat do medoviny.Loni sem ji poprve zkousel, ale bylo > to z drobek zkysleho (nebo zkvasleho) medu. Dost jsem badal jestli med > vyhodit nebo nejak zuzitkovat.Opet to byla pozustalost po dedovi.Nakonec > jsem zkusil medovinu, jen me nejak malo kvasila a je pomerne dost husta a > sladka..Letso to zkusim se zbytkem medu a tim cukrem. Mozna ale pouziju > normalni kvasinky do vina a ne ty vcelarske do medoviy.Treba bude vetsi > uspech..
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 23148
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu