78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Michal (77.236.209.145) --- 7. 6. 2007
cukr
Radim Polá?ek:
Jeste jednou mockrat dekuji za informace, jak vyuzit pomerne dost cukru.. Asi ho zkusim zuzitklovat do medoviny.Loni sem ji poprve zkousel, ale bylo to z drobek zkysleho (nebo zkvasleho) medu. Dost jsem badal jestli med vyhodit nebo nejak zuzitkovat.Opet to byla pozustalost po dedovi.Nakonec jsem zkusil medovinu, jen me nejak malo kvasila a je pomerne dost husta a sladka..Letso to zkusim se zbytkem medu a tim cukrem. Mozna ale pouziju normalni kvasinky do vina a ne ty vcelarske do medoviy.Treba bude vetsi uspech..
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 23147
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu