78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Jan Čáp (e-mailem) --- 28. 9. 2006
Re: Vaření medového piva (18815) (18816)
Radim Polášek napsal(a): > Pokd se slad úplně nahradí medem, čím se potom takové medové pivo liší od > medoviny Sleský rozum mi říká, že takové "pivo" se bude od medoviny lišit nižším obsahem alokohlu a tím i nižší trvanlivostí (leda že by tam dal Ruda toho medu hodně, jako do medoviny a pak to bude chmelená medovina jako každá jiná z medu a chmele).
Oproti pivu to zase bude daleko méně plné (řídká vodička, kde není co "kousat") a nebude to chutnat po sladu, čili úplně jinak než pivo.
Honza Čáp
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 18817
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu