78082

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Antonín Podhájecký --- 19. 7. 2002
Re: cena cukru a jeho vlastnosti (1464)

U kterého cukru je vyšší?

>>Samozřejmě, že chuť je jiná a také sladivost je jiná tj. kolega vinař
naměřil rozdíl v cukernatosti jemného a hrubého cukru okolo 7 %. Počítejte
už sami :

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 1467


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:M.Osusky - Antwort: Re: cena cukru a jeho vlastnosti
Předchozí:Libor Jarolím - Re: STUDIE


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu