78079

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



--- 19. 7. 2002
Antwort: Re: cena cukru a jeho vlastnosti


Logicky by mala byt vyššia sladivost v jemnom. V hrubom je viac vápnika. /
aby dosiahli väčšie zrna /. Ten rozdiel 7% vsak povazujem za prehnaný.

Matej

<U kterého cukru je vyšší?

>>Samozřejmě, že chuť je jiná a také sladivost je jiná tj. kolega vinař
naměřil rozdíl v cukernatosti jemného a hrubého cukru okolo 7 %. Počítejte
už sami :

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 1468


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:tata - Re: cena cukru
Předchozí:Antonín Podhájecký - Re: cena cukru a jeho vlastnosti






Klikněte sem pro nápovědu