78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Pepan (e-mailem) --- 11. 2. 2006
Re:Sedimentace a kvašení medu v nádobě (14546) (14549) (14552)
už tvá adresa napovídá jak se mácháš v teoriích, ale není to tak zlé jak si myslíš ale budešli vytáčet pod 18¨% vody tak tivystoupí v 60l maximálně na 19% to ještě závisí na průměru nádoby .
PEPAN
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Jan Čáp <teoretik/=/bydlo.net> > Předmět: Sedimentace a kvašení medu v nádobě > Datum: 10.2.2006 16:36:46 > ---------------------------------------- > Jak dlouho po vytočení trvá, než se v čiřící nádobě vytvoří pod hladinou > řidší vrstva, jak může být mocná a o kolik vodnatější? > > Jde mi o to, stočit ji zvlášť tak, aby nepřišla do spotřebitelského balení, > respektive nějak (kromě pastování) zajistit, aby med skladovaný při pokojové > teplotě zaručeně nekvasil. > > Honza Čáp > > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 14558
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu