78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Pepan (e-mailem) --- 10. 1. 2006
Re: Re:myka (14018)
je to hmyzožavec tak maso ŠKVAREK NEBO SUSÝ SALÁM
pepan
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: <domus/=/cbox.cz> > Předmět: Re: Re:myka > Datum: 10.1.2006 07:49:56 > ---------------------------------------- > myš se dá dobře chytit na syrový brambor, ale jak na rejska? > > Kouba > > Gustimilián Pazderka <gupa/=/seznam.cz> napsal(a): > > Od: Havl?k > > > ....Při jaké teplotě je mohu rozebrat, > > > abych zjistil, jestli je myška ještě uvnitř? > > ..... > > > > Měla by byt teplota nad 10 °C a bez vetru a hlavne po proletu, jinak kazde > vyruseni se scita pred konecnikem v travicim systemu vcely. Mysi a v tvem > pripade rejsci jsou problem, ale z 80% dopadne vyruseni mysi alespon u me dobre > . Tech asi 20% je KO. Tz. kazde pate vcelstvo, do ktereho se mi dostane mys je > ohrozeno. Zalezi natom, kde se mys usidli, jak je zrava. Neni to ale v celkovem > poctu ztrat (celkem z poctu vcelstev i ... nenapadnutych) vice jak 3%. > > > > Horsi je vzdy u mysi, kdyz se nastehuje rejsci parek a zacne se s vychovou > mladych. > > > > Ztraty zapricinuji i napr. ptaci. > > > > > > > > _gp_ > > > ----- > Zrychlete své RazDva připojení s Contactel Akcelerátorem. Více na > http://www.contactel.cz/akcelerator > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 14027
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu