78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- A.Podhájecký (82.99.163.242) --- 19. 12. 2005
Medovina
Na konci prvního kvašení se mi na povrchu v některých nádobách udělal bílý povlak. Plíseň to nebyla. Po sebrání medovina ničím cítit nebyla. Protože nebyla ještě dokvašená, nechal jsem ji dál v teple. Mám termokomoru, která mně dobře drží teplotu. Neví někdo co to je a jak tomu zabránit?
Jednou se mi už udělal našedlý povlak a medovina pak byla trochu cítit jako acetonem. Medovina pak byla jako šampaňské. Pořád pěnila.
Dík za radu.
Tonda.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 13796
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu