78692

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



(e-mailem) --- 9. 12. 2005
Antwort: kvaení medu


med je hygroskopicky. Staci tenku vrstvicku z povrchu zobrat a vsetko je
OK.

Matej




"Michal"
<e-mail/=/nezad An: Vèelaøský mailing list <vcely/=/v.or.cz>
an> Kopie:
Thema: kvaenĂ­ medu
09.12.2005
10:11
Bitte
antworten an
"Vcelarska
konference"






Zjistil jsem, že jarní med (asi řepkový), je sice zkrystalovaný, ale
navrchu mírně navinulý (zkvašený).
Čím to může být? Med skladuju v normálním prostředí v 4l flaškách.


Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 13628


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Jan Čáp - Re: kvašení medu
Předchozí:Michal - kvašení medu






Klikněte sem pro nápovědu