78165

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



pan Josef Jiří Menšík (e-mailem) --- 21. 11. 2005
Re: "Pěnový" med

občas se to stává známe to ze sklenic do kterých byl stočen me po po stáčení
a při přirozeném tuhnutí vytvořil bílé mapy což se nepovažuje za vadu medu
a je to obdoba pastovaného

PEPAN

----- Original Message -----
From: "Milan Čáp" <kutil/=/bydlo.net>
To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Sunday, November 20, 2005 7:01 PM
Subject: "Pěnový" med


Nechal jsem v barelu ztuhnout květový med. Dnes jsem ho chtěl rozpustit a
když jsem ho otevřel našel jsem na jeho povrchu asi palec silnou vrstvu
skoro bílého ztuhlého pěnového medu. Chutná velmi dobře, je lehký a vzdušný.
Dal by se přirovnat k Tureckému medu, nebo bílé čokoládě.
Nemáte někdo stejnou zkušenost? Nevíte, jak k tomu mohlo dojít, případně jak
takovýto med vyrobit?
Myslím, že by to bylo zajímavé zpestření nabídky.

Milan Čáp

__________ Informace od NOD32 1.1295 (20051120) __________

Tato zprava byla proverena antivirovym systemem NOD32.
http://www.nod32.cz


Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 13210


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:pan Josef Jiří Menšík - Re: medovina
Předchozí:Josef Kouba - Re: Medzerníky na rámiku.






Klikněte sem pro nápovědu