78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Stanislav Pácl (e-mailem) --- 27. 9. 2005
Medovina
Objednal jsem si pro výrobu medoviny kvasinky fy Schimansky.Protože jsem doposud používal kvasinky "Dolské",chci se zeptat někoho kdo používá zmíněné kvasinky fy Schimansky,jak je dávkuje.Jestli dle návodu /kde je to popsáno pro ovocný kvas/ nebo má jiné zkušenosti,popřípadě kolik přidává živné soli /u "Dolských" je to 0,3g na litr/.Případně jiné poznatky a zkušenost. Dík za každou radu.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 12437
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu