78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- (e-mailem) --- 24. 8. 2005
Re: dojmy a pojmy (11901) (11906) (11908) (11936) (11946) (11958) (11968) (11972) (11973) (11975) (11976) (11979) (11990)
Pokud se to da PET lahve a zavre, tak se to po dvou dnech nafoukne k prasknuti a po otevreni to strika priserne na vsechny strany, ze se to neda nalevat. To je lepsi to delat do pivniho sudu a cepovat jak pivo. Treba se zazvorem.
D. Helmut
--- Original Nachricht --- Absender: Radim Polá Poek Datum: 24.08.2005 15:15
>No, pro mě je momentálně důležité, jestli mi ta medovina chutná a ne jestli >vyhovuje nějaké normě. A mně chutná spíše řidčí medovina na žízeň. Bohužel >spousta lidí si asi myslí, že medovina musí být hlavně sladká až lepkavá a >pak trochu hořká a jinak už nic. Já považuji za medovinu i nápoj, kdy odvar >naliju do dvoulitrové PET flašky, přidám jednu, dvě velké lžíce medu a >obyčejné kvasinky a nechám 14 dní vykvasit. I když pokud by se to mělo >škatulkovat podle té normy, tak to bude asi medové pivo.Je ale jasné, že >pokud by to mělo podléhat nějaké evidenci podle nějaké normy, třeba kvůli >prodeji, tak bych musel ty požadavky podle normy plnit. > >R. Polášek > > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 11991
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu