78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazení
| - HUBAČ Radek (e-mailem) --- 1. 3. 2005
Re: medovina
pravdepodobne to kvasilo za nizke teploty, bez živne soli, nebo mozna moc medu, zakl. pomer 35-40kg na 100l medoviny. Jinak nevim. Odstranit by se to mohlo delsim lezenim ve studenem sklepe. Je to cire? Radek ----- Original Message ----- From: "havl?k" <e-mail/=/nezadan> To: "V?ela?sk? mailing list" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Monday, February 28, 2005 9:14 AM Subject: medovina
> Tak jsem začal požívat tu svoji.Trochu alkoholu tam je, sladké je to > hodně, > neslepnu po tom, ale co mi trochu vadí je chuť po chlebu,nebo tak > nějak.Asi > je to chuť těch kvasnic.Jak to mohu odstranit?
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 9101
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
| - HUBAČ Radek (e-mailem) --- 2. 3. 2005
Re: medovina
Pak by to jeste mohlo byt kmenem kvasinek, osobne pouzivam jako nekteri komercni vyrobci granulat viz www.schimansky.czm Radek
----- Original Message ----- From: "havl?k" <e-mail/=/nezadan> To: "V?ela?sk? mailing list" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Wednesday, March 02, 2005 8:38 AM Subject: Re: medovina
> Je to čiré, v závěru byla nižší teplota.Když přestalo kvasit, ponechal > jsem > to v chledné místnosti.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 9125
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu