78498

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


jarda - začátečník (193.179.220.253) --- 16. 2. 2005
cukr - Glogus

lze tedy říci?
1. afinovaný cukt neprošel vápněním, není tedy čistě bíly (tedy na obalu ve kterém je cukr balený je uvedeno polobílý)
2. rafinovaný cukr vápněním prošel a je bílý (na obalu cukru je uvedeno bílý cukr)

Lze to tedy takto chápat???
Děkuji

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 8717


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu