78504

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


jarda - začátečník (193.179.220.253) --- 16. 2. 2005
cukr - Glogus

jak poznám, že jde o cukr, který je afinovaný

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 8714


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
G.Pazderka (160.218.209.67) --- 16. 2. 2005
Re: cukr - Glogus

Mělo by to být na obalu napsaný.
V případě náhradního obalu to vyžaduj po prodejně.

nebo:
Může to být prezentováno jako výrobek z afinády.(k afinovanému)

Další je odhad:
Jestli je stejný (bílý) v přirovnání k rafinovanému vzorku tak prošel "vápnem" a je dobrý.

Také v případě míchání rafinovaného s afinovaným riskuješ. (viditelný rozdíl v odstínech krystalek)

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 8715


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

      
G.Pazderka (160.218.209.67) --- 16. 2. 2005
Re: cukr - Glogus

Je to moje zkušenost při nákupu a neznám normu, povinnosti v označení cukru.

Ať se daří.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 8716


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu