78401

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Josef Kouba --- 10. 2. 2005
Re: medove pivo

Pivo z medu vyrábějí v Černé Hoře u Blanska a je docela dobré!

S přáním hezkého dne Josef

----- Original Message -----
From: "DaDa" <zlabek/=/volny.cz>
To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Thursday, February 10, 2005 9:05 AM
Subject: medove pivo


> Vážení přátelé.
> Již delší dobu vaši konferenci z povzdálí tiše sleduji.
> Jsem zájmový včelař,mám všehovšudy 15 včelstev.
> Velkou část produkce medu zkapalňuji na medovinu,ale ta se pořád,zvláště v
> parném létu pít nedá.
> Chci se pokusit o výrobu medového piva.
> Našel jsem několik receptů podle kterých by to nemuselo být
> tak těžké,ale ve všech zdůraznují použití výhradně pivovarských kvasnic.
> Vůbec netuším,kde by se daly sehnat.V Bránickém pivovaru mě poslali do
háje.
> Nemáte někdo s výrobou piva nějakou zkušenost?
> Napadá mě použít Pangamin,což jsou spreyově sušené a lisované
> piv.kvasinky,ale nevím jestli jsou potom ještě aktivní.
> Děkuji za jakoukoli informaci nebo zkušenost. David Žlábek
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 8651


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu