78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazení
| - gupa (93.92.52.23) --- 24. 5. 2022
Re: řepka ve sklenici
(178.255.168.151) --- 24. 5. 2022
řepka ve sklenici
vytočenou řepku nalijete do sklenice a to prodáte lidem, vždyt to ztvrdne jako kámen, to musí být naštvaní pak ne?
...
Řekl bych, že to je tím, co zákazníci očekávají. Pokud chcou ohříté sirupy nebo sušáky, tak to je úplně jiná sorta kupujících med. Pokud by byl důvod k naštvání, je problém ne v medu, ale v konzumentovi který tak dokazuje že neví co si kupuje. Med má mnoho podob a jen málo znich dokazuje, že jde o med.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 75858
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
| - gupa (93.92.52.23) --- 24. 5. 2022
Re: řepka ve sklenici
Ještě dodám, že řepka je velmi kvalitní med pro zpracovatele, resp. obchod ve velkém, protože jinak by nebyl tak vyhledáván a vyvážen tč. do Němec a místo něj se sem vozilo něco jiného.
Prostě kdo vyrábí med po řepce sáhne, protože z ní jako komponenta lze dle receptur "uvařit" hodně variant vyráběného druhového jiného medu.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 75859
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
| - gupa (93.92.52.23) --- 24. 5. 2022
Re: řepka ve sklenici
(178.255.168.151) --- 24. 5. 2022
řepka ve sklenici
vytočenou řepku nalijete do sklenice a to prodáte lidem, vždyt to ztvrdne jako kámen, to musí být naštvaní pak ne?
...
Řekl bych, že to je tím, co zákazníci očekávají. Pokud chcou ohříté sirupy nebo sušáky, tak to je úplně jiná sorta kupujících med. Pokud by byl důvod k naštvání, je problém ne v medu, ale v konzumentovi který tak dokazuje že neví co si kupuje. Med má mnoho podob a jen málo znich dokazuje, že jde o med.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 75858
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
| - gupa (93.92.52.23) --- 24. 5. 2022
Re: řepka ve sklenici
Ještě dodám, že řepka je velmi kvalitní med pro zpracovatele, resp. obchod ve velkém, protože jinak by nebyl tak vyhledáván a vyvážen tč. do Němec a místo něj se sem vozilo něco jiného.
Prostě kdo vyrábí med po řepce sáhne, protože z ní jako komponenta lze dle receptur "uvařit" hodně variant vyráběného druhového jiného medu.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 75859
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu