73382

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Pavel (37.48.18.142) --- 5. 8. 2019

Nebyl by med z řepky sajtajt, kdyby jste v něm nevytočili, i loňské zásoby. Řepkový je podle kvetení míšený s ovocným sadem a není nijak horší než akát nebo lípa, jen bývá vodnatější a méně vyzrálý, protože ho je zkrátka hodně za krátký čas. Je ale voňavější i chutnější než ty černý srágory od mšic. Nakonec je ale nejlepší ten červnový ze směsi skoro všeho a lipky protože pomaleji krystalizuje, voní a má trochu i méďovou barvu. Kdo neumí točit, říká řepce sajrajt.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 73264


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
sokol (78.136.131.36) --- 5. 8. 2019
Re: řepka

Naprosto souhlasím.Při výkupu vozili lidi pěkný sajrajt,ale za to může včelař.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 73265


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu