78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- Pavel Prchal --- 10. 9. 2004
Re: Medovina
Zdravim,
receptu na orechovy liker je spousta, podstata je, ze zelene orechy trhane nekdy kolem sv. Jana se nalozi asi na mesic do lihu, treba s korenim. pak se to sleje a dosladi sirupem. Mozna by se to dalo nejak modifikovat. Problem s medovinou vidim v tom, ze ve vyluhu z orechu zbyde takovy cerny kal. Jinak slity liker ma krasne hnedou jiskrnou barvu a kudy trece, tudy leci.
Na zdravi, PP.
PS. da se udelat i medovy orechovy liker.
Ale Faltín napsal(a): > Letos jsem poprvé zkouąel dělat medovinu (z lipy,maty..) a docela se mi > povedla, ale chutnal jsem ořechovou a ta by mohla být taky dobrá, ale nevím > jak ji vyrobit, nebo spíą co z ořechů mám přidat jako přímes. A jeątě bych > chtěl vědět jak se vyrábí mandlová medovina. > Poradí někdo? Díky Aleą
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 7198
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu