78493
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- BlaĹžena DvoĹ?ĂĄkovĂĄ (e-mailem) --- 15. 1. 2016
RE: PouitĂ medu
Jsem taky cukrovkář , a včelařím. Sladím medem a jsem již 5 let na prášcích. Mám velmi dobrou lékařku a tak trochu nalechko jsem jí řek at mi med nezakazuje , že se to snad ani nedá. Vysladím tak asi 12 - 15 kg za rok. Odpovjed. Ten med jde okamžitě do krve a mizí ve fizicke práci. Jednoduše řečeno. Pozor at si dám na skryté tuky. Příklad i obyč. rohlíky, ty jsou horší než jmenovaný med. Beru 1 glukofáč večer a jsem na 4-5 jednotkách. Napište vy co si pícháte to by mě zajímalo. Standa
---------- Původní zpráva ----------
Od: Martin Olsak <martin/=/olsak.net>
Komu: vcely/=/v.or.cz
Datum: 15. 1. 2016 16:02:22
Předmět: RE: Pouití medu
"Tohle je Oldrichu spravny dotaz, ale odpoved bych hledal radeji u sveho
lekare - dietare.
Odpovedi ze zajmoveho internetoveho fora relativne anonymnich prispevatelu
bych nebral v bernou minci.
Mimochodem - pokud budes mit odpoved o dietare, podel se o ni tady. Taky by
mne to zajimalo :)
Martin
-----Original Message-----
From: Oldrich
Začal jsem sladit medem. Denně tak 3-4 lžíce. Pozor, mám nižší cukrovku.
Můžu z medem sladit a nebude mi škodit?
Děkuji budu rád, když mi poradíte. Konečný"
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 67869
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu