78083

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


BlaĹžena DvoĹ?ĂĄkovĂĄ (e-mailem) --- 9. 8. 2015
Re: zcukernatÄ?lĂ­ med

Med v první řadě necukernatí , ale krystalizuje. Některý dříve ) příklad
řepka i do týdne. POKUD JE PANČOVANY CUKREM TAK NEKRYSTALIZUJE POKUD TAM
NENI JINÝ Záleží na poměru cukrů glukozy a froktozy aj. Zadejte si
krystalizaci medu do počítače a máte to na hodinu čtení. Standa.


---------- Původní zpráva ----------

Od: Josef <hyscata/=/seznam.cz>

Komu: Včelařský mailing list <vcely/=/v.or.cz>

Datum: 9. 8. 2015 9:57:00

Předmět: Re: zcukernatělí med


"Dobrý den Vážení,nejsem včelař,ale měl bych na Vás dotaz.Přu se

sousedem,jestli je dobře,že med za nějakou dobu zcukernatí,včelař asi

dokrmuje cukrem,a nebo má dobrý med nezcukernatět ??? tzv.čistý med bez

přidání cukru. Děkuji za Vaši odbornou odpovědˇa přeji hezký den"

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 67137


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu