78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- BlaĹžena DvoĹ?ĂĄkovĂĄ (e-mailem) --- 9. 8. 2015
Re: zcukernatÄ?lĂ med
Med v první řadě necukernatí , ale krystalizuje. Některý dříve ) příklad řepka i do týdne. POKUD JE PANČOVANY CUKREM TAK NEKRYSTALIZUJE POKUD TAM NENI JINÝ Záleží na poměru cukrů glukozy a froktozy aj. Zadejte si krystalizaci medu do počítače a máte to na hodinu čtení. Standa.
---------- Původní zpráva ----------
Od: Josef <hyscata/=/seznam.cz>
Komu: Včelařský mailing list <vcely/=/v.or.cz>
Datum: 9. 8. 2015 9:57:00
Předmět: Re: zcukernatělí med
"Dobrý den Vážení,nejsem včelař,ale měl bych na Vás dotaz.Přu se
sousedem,jestli je dobře,že med za nějakou dobu zcukernatí,včelař asi
dokrmuje cukrem,a nebo má dobrý med nezcukernatět ??? tzv.čistý med bez
přidání cukru. Děkuji za Vaši odbornou odpovědˇa přeji hezký den"
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 67137
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu