78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vaeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vdy vyplnili kolonku "téma".
V případě, e reagujete na některý ji uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle kadého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro kadý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, e budete dbát výe uvedených pokynů.)
Zběné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- jkala --- 20. 7. 2004
Re: cukernatění medu
To nevím, ale silně přehřátý květový med neztuhne ani mně. Jen na okraj: protože med obsahuje cukry ( jednoduché i složité ) nemůže "cukernatět", med krystalizuje, tuhne. Myslím, že už pouhé používání správné terminologie může v očích laické veřejnosti pozvednout jim známého včelaře na úroveň odborníka. A u odborníků se nakupuje ( nejen med ) nejlépe:-)). Letos se mi konečně podařilo téměř všechen květový med zpastovat a nijak ho tepelně neupravovat. A on už stejně po mně nikdo ani jiný med nechce. Protože kdo chce zdravě žít, konzumuje med od místního včelaře ( regionálně specifické druhy pylu, posílení imunity atd. ) Pepa Kala
----- Original Message ----- From: Jiří Vávra <vavraj/=/centrum.cz> To: <vcely/=/v.or.cz> Sent: Tuesday, July 20, 2004 9:33 PM Subject: cukernatění medu
Může mi někdo prozradit jak to dělají distributoři, že medy v obchodech necukernatí. Mě zcukernatí za 14 dní. Dík za radu!
--- Odchozí zpráva neobsahuje viry. Zkontrolováno antivirovým systémem AVG (http://www.grisoft.cz). Verze: 6.0.725 / Virová báze: 480 - datum vydání: 19.7.2004
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 6625
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Vechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu