78128

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


BlaĹžena DvoĹ?ĂĄkovĂĄ (e-mailem) --- 13. 12. 2014
Re: medovina

Nech ji ustát a hadičkou ji přetoč do čisté nádoby. Vem latku delší jak
hloubka demijonu 5 - 7 cm pokud jsou kvasinky nad ně připevni hadičku , nad
demijonem taky a nasaj a nech niž téct. Zákon spoj. nádob. Za čas to můžeš
zopakovat a máš ji jak zrcadlo . Ted jsem to dělal a jsem trochu vedle.
Trochu cucneš a zas a už dost Dobrou chut. Čištění nech vinařum Standa


---------- Původní zpráva ----------

Od: michal <mikevo/=/seznam.cz>

Komu: Včelařský mailing list <vcely/=/v.or.cz>

Datum: 12. 12. 2014 13:19:15

Předmět: medovina


"A máte někdo tip na filtry.Teď ve včelařství píšou že filtrujou membránovým

na víno ??"

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 65402


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu