78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- Emanuel Vesely --- 9. 7. 2004
Re: Kvaení medu
> rozvedení teplého vzduchu od žárovky v boxu.
> Já sám jsem vyráběl medovinu v zimě, demižony jsem měl
> "nalepené" na ústředním topení a z druhé strany izolované
> polystyrenovou deskou. Nebylo to ideální, rodina trpěla horkem,
> ale medovina se povedla.
>
> A ještě jeden faktor má podle mne vliv na rychlost kvašení - čím
> sladší je roztok medoviny, tím pomalejší je kvašení.
Tak nějak jsem to tušil. Nakopli jste mě a jdu to řešit.
Shrnul bych to: teplota, hustota a složení roztoku (různé antibakteriální látky). Díky
Eman
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 6521
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu