78079

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


PavelN (193.179.220.250) --- 3. 5. 2013
Re: NĂ­zkonĂĄstavkovĂŠ vÄ?elaĹ?enĂ­.

"nezapomeňťe na jednu maličkost, Voda s úlu musí být kam odpařit. Bude-li
vzdušná vlhkost 95% jak před 3 léty tak všechny ty úvahy jsou k ničemu. Ty
včely neumí to vodu zkondenzovat a v kyblíkách ji z úlů vynést. Proto to
bývá někdy problémem.
Já k tomu využívám čeřící nádoby. Voda do druhého dne vystoupá nahoru. Ze
spodu vypouštím med od 16 až do 19%

pepan"
------------------------------
To je věc druhá. Pokud bude vzduch jak v prádelně, budou mít spoustu vody v medu všichni.
Já píšu o tom, že včely k zahuštění medu potřebují vytvořit v úle podmínky, při kterých dokážou zjistit, že med je potřeba dál zahušťovat a současně to dokážou provést.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 61244


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu